Find your optimal business vision!

Heb je het als leidinggevende weleens meegemaakt? Je zit met je handen in het haar, het contact met je werknemers verloopt niet soepel en je draagvlak valt weg. De spanningen in de organisatie nemen toe en je loopt continu achter de feiten aan en je hebt het gevoel dat je alleen maar aan het redderen bent. 

Je hebt geen tijd of rust om te kunnen filosoferen over nieuwe frisse creatieve ideeën voor je organisatie. Wat je graag wil, is nieuwe inspiratie voor visie en voor echte langer termijn oplossingen. Wat doe je op dat moment. 

Wil je nog worden geleid door je huidige omstandigheden of neem je het heft in handen en schakel je ondersteuning in? 

Wat zou het fantastisch zijn als je weer een visie hebt voor de langer termijn - een heldere richting. Dat je draagvlak omvangrijk is en dat je werknemers zeer gemotiveerd zijn en weer met oplossingen naar je toekomen. Dat er daadwerkelijk goed wordt samengewerkt en dat iedereen hart heeft voor de organisatie. Een frisse wind in de organisatie. Wil je dat?

Zo ja, dan is het tijd voor actie!

Wij gaan samen op zoek naar oplossingen voor de problemen. Daarbij gaan we eerst op zoek naar je authentieke zelf: 

Wat voor leider ben je en wat voor leider zou je in de toekomst willen zijn? We werken met de methode 'van binnen naar buiten': een transformationeel proces waarbij we eerst jezelf vernieuwen en vervolgens daaruit voortvloeiend de omgeving. Het tussen ons voeren van open, diepgaande en vertrouwenwekkende gesprekken zorgt ervoor dat psychologische ruimte ontstaat, zodat nieuwe ideeën en visies eenvoudig ontstaan. 

We werken samen toe naar win-winsituaties - voor jezelf, voor de omringende relaties en voor de werkomgeving. In onze gesprekken bied ik je een veilige omgeving aan om jezelf een spiegel voor te houden en je leiderschapskwaliteiten aan te scherpen.

Ik daag je uit om samen met mij deze ontwikkeling door te maken en daardoor werkelijk te investeren in jezelf, in je omgeving en in je toekomst!

Mijn ondersteuning:

  • Visie en strategie organisatie 
  • Persoonlijk leiderschap en leidinggeven 
  • Spiritueel leiderschap 
  • Leidinggeven vanuit MOMENTUM en FLOW 
  • Van evenwichtige zelfvernieuwing naar omgevingsvernieuwing 
  • Principes van persoonlijk inzicht en leiderschap
  • Win-win, WHY en synergie-principe 
  • Het vergroten van de cirkel van invloed 
  • Betrouwbare sparringspartner 
  • Één op één onverdeelde aandacht

Opleidingen

2018 - 2019Jaaropleiding: Grote Denkers, The School of Life
2017           Relatiepsychologie, HBO Hogeschool NTI
2017Professioneel Coaching, HBO Hogeschool NTI
2012 - 2013Master Rechtsgeleerdheid, Variant Strafrecht, Erasmus Universiteit Rotterdam
2011 - 2012Master Fiscale Economie, Erasmus Universiteit Rotterdam
2007 - 2011Bachelor Rechtsgeleerdheid, Erasmus Universiteit Rotterdam
2007 - 2011Bachelor Fiscale Economie, Erasmus Universiteit Rotterdam
2007 - 2011Bachelor Economie & Bedrijfseconomie, Erasmus Universiteit Rotterdam
2001 - 2007VWO, Christelijk Lyceum Delft (specialisatie Management & Organisatie)

Werkervaring 

2015 - 2017KPMG Meijburg & Co
2013 - 2015PhD Candidate (Erasmus School of Law) / PhD Thesis: ''De strijd der plichten''
2014 - 2015Hertoghs advocaten 
2014Boekel - Advocaten en Notarissen 
2011PriceWaterhouseCoopers (PWC)

Reviews (discretie) 

Manager Medical Software: 

''I am from India and I got to know Guido from Facebook. My first session with Guido was really wonderful. Though it was a whatsapp voicecall session, I felt that he is very much in front of me, listening to me, watching me and my words very carefully.

Without any kind of interruption, he let me speak about my personal and professional life, the bests and the worsts I face in my world. I let him know my fear, what do I undergo and the stress I carry. Since the issues I face in life is almost a daily challenge, it was difficult for me to express in words and brief them.

But Thanks to Guido. He was able to get everything what I wanted to say. He was able to precisely summarize them and understand the depth of the situation too.

He gave me some realistic tasks to start with to help me come out of those situations. Surely it was a great session with you Guido. You surely are helping me to “Evolve my Life.”

Projectcoördinator in de retailsector:

''Ik heb een coachingsessie gedaan met Guido die zeer goed is bevallen. Ik heb een aantal concrete feedbackpunten ontvangen die mij duidelijkheid hebben gegeven over mijn situatie en huidige ervaring. Hierdoor heb ik een aantal aangrijpingspunten gekregen waardoor ik mijn huidige proces kan veranderen. Daarnaast weet Guido de juiste vragen op het juiste moment te stellen, hierdoor ontstaat er een natuurlijke klik tijdens de sessie.''

Advocaat contractenrecht te Amsterdam:

''Guido weet de juiste vragen te stellen en je te laten nadenken over je eigen argumentaties waarom je dingen doet zoals je doet. Hij zorgt ervoor dat je de juiste beslissingen maakt om het maximale uit jezelf te halen.''

Ondernemer in de app development en finalist freelancer of the year:

''Guido kan heel goed luisteren, doorvragen en haarfijn het probleem blootleggen. Dankzij hem ben ik op een andere manier tegen zaken aan gaan kijken. Ik kan hem aanraden voor eenieder die verder wil komen in het leven.''

Coachingsessie!

Find your way to become a more effective leader 12 weeks coaching traject!

We gaan in deze 6 persoonlijke gesprekken diep in op jouw kwaliteiten als leider. We werken met de methode 'van binnen naar buiten', waardoor helder zelfinzicht leidt tot zelfvernieuwing en daardoor tot omgevingsvernieuwing. In dit gesprek kan je al je vragen en ervaringen in vertrouwen aan mij kwijt.  

Find your optimal business vision in one day!

On deze dag gaan we op zoek naar een duidelijke toekomstvisie voor je organisatie. We houden onder andere rekening met toekomstige maatschappelijke ontwikkelingen, het zijnsniveau van de organisatie en de visies van de andere mensen in de organisatie. 

Daarbij gaan we ook in dit persoonlijke gesprek diep in op jouw kwaliteiten als leider. We werken met de methode 'van binnen naar buiten', waardoor helder zelfinzicht leidt tot zelfvernieuwing en daardoor tot omgevingsvernieuwing. In dit gesprek kan je al je vragen en ervaringen in vertrouwen aan mij kwijt.  

Blog Leadership & Visionary