Become natural fit in a 3 months intens program!

Lekker strak in je vel zitten! Wie wil dat nou niet! Onbezorgd op het strand flaneren, gemakkelijk je boodschappentas tillen en met flink veel zelfvertrouwen door het leven gaan! Spierkracht, Explosiviteit, Flexibiliteit en een Sterke Geest - dat zijn mijn toverwoorden!

Sport heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Van jongs af aan tot mijn 24ste rende ik achter een bal aan en maakte ik deel uit van een team. Ik leerde winnen en verliezen en leerde door alle blessureleed heen te bijten. Dit gaf mij een sterk karakter. Ik stoeide deze jaren eveneens op de judomat, speelde tennis in de zomermaanden, was flink aan het skiën in de wintermaanden en hield mij daarnaast zo nu en dan bezig met fitness: ik wilde ook sterk worden!

Na al het aanhoudende blessureleed stopte ik met voetballen, tennissen en judoën. Fitness werd mijn nieuwe passie! Ik stopte al mijn energie vanaf toen in de fitness en heb alles uitgeprobeerd qua schema’s, voeding en rust. Ik heb veel fouten gemaakt zoals: te weinig eten, te weinig rust en te veel cardio, waardoor je lichaam geen kans krijgt om spiermassa te winnen. Deze fouten zorgen ervoor dat ik jou voor deze fouten kan behoeden.

In 2009 rondde ik de sportopleidingen Fitnesstrainer A en B met succes af en kwam ik voor het eerst met coaching, motivatie en persoonlijke ontwikkeling van mensen in aanraking. In 2017 was ik begonnen met de befaamde internationale personal trainersopleiding NASM CPT, die ik in februari 2018 heb afgerond.

We gaan samen je huidige trainingspatroon aanpassen om jou het lichaam te bezorgen waar jij van houdt en jij trots op bent! Je leert je lichaam onder mijn begeleiding daadwerkelijk kennen: waar reageert je lichaam qua training en voeding het beste op en waar niet?  

Ik leer je in deze periode alle trainingstechnieken, waardoor jij in staat bent de rest van je leven deze kennis te kunnen toepassen: verspilling van tijd en energie wordt voorkomen!

Ik bereid mijn trainingen met veel aandacht en tijd voor; de fysieke en mentale ontwikkeling van jou staat centraal. Mijn trainingen zijn afwisselend qua intensiteit, aard en duur. Rustmomenten tussen de oefeningen worden afgewisseld om het lichaam telkens van nieuwe prikkels te voorzien. Continu pas ik mijn trainingen aan aan je vorderingen en verdiep ik mij hoe het lichaamstype reageert op bepaalde oefeningen.

Ik focus mij op de uitvoering van oefeningen. Een goede lichaamshouding en bewuste ademhaling zijn essentieel voor optimale resultaten. Ik geef tijdens de trainingen al mijn energie aan jou, waardoor jij kan floreren. Ik behandel je niet met een fluwelen handschoen: ik laat je hard werken en geef je als je dat verdient eerlijke complimenten. Onder mijn begeleiding is het voor de 100% aan de slag en niets minder.

We evalueren je behaalde resultaten en we stellen bij waar nodig. Het is voor elk persoon telkens weer zoeken naar het juiste evenwicht tussen voeding, training en rust. Ik ben een fanatieke coach waarbij je je volledig aan moet overgeven om daadwerkelijk resultaten te behalen. Laat alles los wat je tot nu toe weet en hoe je altijd hebt getraind! Ik werk alleen met personen die samen met mij daadwerkelijk voor langere termijn levensresultaten willen behalen.

Wil jij daadwerkelijk resultaten behalen? 

Zo ja, dan daag ik je uit om samen met mij te investeren in je gezondheid en in je toekomst!

NASM-OPT MODEL

Mijn ondersteuning:

- One-to-one personal training

- NASM-OPT Model Schedule 

- Body weight exercises (weight vest)

- FLOW en MINDSET

- Zelfvertrouwen boost!

Opleidingen:

2017 - 2018                             NASM-CPT (International Personal Trainer Certification) -  FIT NL
2017Relatiepsychologie, HBO Hogeschool NTI
2017Professioneel Coaching, HBO Hogeschool NTI
2009 - 2010Fitnesstrainer B, Aerfit Opleidingen, erkend door OVDB/Calibris
2009 - 2010Fitnesstrainer A, Aerfit Opleidingen, erkend door OVDB/Calibris

Beschikbaarheid 3 maandentraject: zie agenda homepage!

Prijs 3 maandentraject: 36 trainings / 3 maanden: 50 euro per les / 1800 euro (inclusief btw)

Losse les (op aanvraag): 70 euro (inclusief btw)


Blog:

Gezond afvallen en waarom calorieën tellen WEL werkt!