Create a passionate relationship!

Je zult wellicht om je heen bemerken dat liefdesrelaties nog nooit zo problematisch zijn geweest als nu: relaties hoeven er niet per se voor te zorgen dat je je zoveel gelukkiger voelt. Onderlinge machtsspelletjes en conflicten gaan gepaard met heftige wrok en woede en kunnen destructieve gevolgen voor je relatie hebben. Ze kunnen dagelijks op een vreselijke manier worden uitgevochten. Onbewuste gedragspatronen bij één of meerdere partners kunnen hiervan de oorzaak zijn.

Je kunt ook in een angstrelatie zitten waarbij je bang bent dat de andere partner er tussenuit glipt en je hem of haar daarom achtervolgt. De tegenovergestelde situatie is ook mogelijk. 

Je kunt ook bang zijn om in je relatie te stikken en daarom kan de relatie aanvoelen als een soort gevangenis. Je wilt dan alleen maar vluchten en je partner blijft vol met onzekerheid achter. 

Relaties kunnen ook verslavend zijn. Het aantrekken en het afstoten van één of meerdere partners binnen de relatie kan ervoor zorgen dat je het gevoel hebt dat je heen en weer wordt geslingerd. De bijbehorende drama-taferelen hebben als effect dat de relatie verslavend, toxisch en zogenoemd spannend blijft. Een verslavende relatie is echter geen liefdesrelatie. 

Ik kan je ondersteunen om je meer inzicht te geven in je huidige gedrags- en relatiepatronen en we kunnen oplossingen vinden om je beter te voelen in je relatie. Ik daag je uit om samen met mij je relatie tegen het voetlicht te houden en daardoor werkelijk te investeren in jezelf en in je toekomst!

Mijn ondersteuning:

  • Herkennen onbewuste destructieve gedragspatronen in de relatie
  • Het verbeteren van de liefdesrelatie   
  • Diepere liefdesverbinding   
  • Bouwen aan zelfvertrouwen binnen de relatie
  • Één op één onderverdeelde aandacht 

Opleidingen

2017Relatiepsychologie, HBO Hogeschool NTI
2017Professioneel Coaching, HBO Hogeschool NTI

Reviews (discretie)

Anoniem

''Ik heb Guido benaderd voor een zeer emotioneel privé vraagstuk. Ik heb een telefonische sessie met hem gehad, daar de afstand naar zijn praktijk te groot was en te tijdrovend. Fijn dat deze mogelijkheid er dan is.

Guido heeft mij geholpen om de situatie helder te krijgen en heeft het e.e.a. voor mij bevestigd. Dit heeft mij vertrouwen gegeven voor de toekomst waardoor ik zaken beter kan loslaten.

Guido is zeer geïnteresseerd en luistert goed naar je. Ik had voorafgaand aan de sessie veel dingen op papier gezet. Uit het hele gesprek bleek dat hij zich echt had verdiept en zeer met mij mee leefde.

Hij stelt vragen waaruit hij zijn professionele conclusie trekt. Hierdoor krijg je het gevoel dat je serieus genomen wordt. Ik hecht veel waarde aan wat hij zegt.

Ook de nazorg is super, hij heeft me gevraagd om hem op de hoogte te houden en is altijd bereikbaar voor vragen''

Business owner in the international HR/back office project coordination and implementation sphere:

''Mijn gesprek met Guido was fascinerend en hij heeft mij goede tips gegeven welke vervolgstappen te ondernemen. Zijn rustige maar adequate manier van werken is erg prettig en brengt je nieuwe inzichten. Hij weet op de juiste momenten, soms zelfs op onverwachte momenten vragen te stellen. Door zijn snelle inzicht en anticipatie weet hij je aan het denken te zetten, al dan niet met goede synoniemen.''

Coachingsessie!

Create a passionate relationship 12 weeks coaching traject!

We gaan in deze 6 persoonlijke gesprekken je relatie analyseren en we bespreken hoe je je relatie kunt verdiepen en verstevigen voor de langer termijn, zodat er meer liefde tussen jou en je partner kan stromen. In dit gesprek kan je al je vragen en ervaringen in vertrouwen aan mij kwijt. 

Create a passionate relationship in one day!

We gaan in dit persoonlijke gesprek je relatie analyseren en we bespreken hoe je je relatie kunt verdiepen en verstevigen, zodat er meer liefde tussen jou en je partner kan stromen. Op deze dag kan je al je vragen en ervaringen in vertrouwen aan mij kwijt. 

Blog Relationships