Find your spiritual soul!

Iedereen is zoekende in het leven. Sommigen bewust - anderen onbewust. Iedereen is diep van binnen op zoek naar het Ene, naar het Zelf of naar het Onveranderlijke. Het diepe intrinsieke geluk in jezelf dat zorgt voor een ultiem vredig geluksgevoel. Je wilt in dat gevoel blijven – voor eeuwig.

Je leven wordt 'effortless' en alles om je heen valt stil. Je leeft met een warm gevoel van binnen en vanuit je open centrum. Je hele leven verandert naar een leven vol met langdurig geluk.

Het leven is een spiegel van je innerlijke Zelf. De liefde stroomt naar je toe – in allerlei vormen: romantisch, zakelijk en sociaal.

Het Zelf brengt je vanzelf naar je doel. Je hoeft je er alleen maar op af te stemmen en de signalen van de buitenwereld op te vangen.

In mijn coaching gaan we samen op zoek naar het Zelf - naar het Zijn en van daaruit gaan we spiritueel groeien, zodat jouw leven in allerlei opzichten het mooiste leven ooit wordt!

Na mijn coaching kan je beter floreren op alle vlakken in je leven: Relaties, Leiderschap, Levensmissie en FLOW & Energy. 

The Map of Spirituality - Het Pad der Verlichting 

Locatie: Derde Weteringdwarsstraat 19A, 1017 TB Amsterdam (mijn coachingpraktijk)

Opleidingen

2018Fundamentele Goedheid serie, Shambhala Meditation Center 
2017 - 2018Jaaropleiding: Grote Denkers, The School of Life
2017Relatiepsychologie, HBO Hogeschool NTI
2017Professioneel Coaching, HBO Hogeschool NTI


Blog Spirituality