#117 - All-Inner-Lives-Matters! Het openen van de Chakra’s in het lichaam: de grootste bron van zelfrespect, zelfvertrouwen en innerlijke ontplooiing voor de mens!

Hai GuidoFox hier! Gaaf dat je dit artikel leest!

Spiritueel Ontwaken (Verlichting / Ascentie) is niets anders dan het openen van de Chakra’s in het lichaam.

Nog een keer.

Spiritueel Ontwaken (Verlichting / Ascentie) is niets anders dan het openen van de Chakra’s in het lichaam.

Dit kost echter tijd en moeite en gaat niet vanzelf.

Je bent niet ‘opeens’ Verlicht. Het een proces, een wandeling door het innerlijke lichaam. Een ontdekkingsreis waarbij het zoeken en vasthouden van de Chakra’s en onderliggende lijnen de hoofdzaak is.

Ze voelen warm aan: de Drie Harten op een rij in het middenrif (Three Heart Chakra’s on a Row / The Ruby Ray Line), de Geheime Hartkamer (Secret Chamber), de Keelchakra (Troat Chakra), de Derde Oog Chakra (Third Eye Chakra), de Kroonchakra (Crown Chakra) met zijn omringende geopende nadi’s en lichtjes de hand- en voetchakra’s.

Ze zijn extatisch geladen en als ik deze vasthoud lijkt de tijd voorbij te vliegen – als een heerlijke (bewuste) droom.

Het zijn bij de Amrita-Nadi-Line (The River of Bliss Consciousness) – de lijn der lijnen – is de lijn die alle Chakra’s met elkaar verbindt en het is een zegen. Alles loopt vlekkeloos als ik DAAR zit: vredig, liefdevol, energiek en zonder stress verloopt mijn dag.

Je bent meer gegrond – geaard - bewust van jezelf, bewust van je eigen gedachten en de invloed op andere mensen. Deze lijn geeft je immens zelfvertrouwen en je hoeft het niet meer van buitenaf te halen. De omgeving wordt zo steeds minder belangrijk. Je bent tevreden waar je bent en met wie je bent of met wie je niet bent (heerlijk alleen zijn met deze goddelijke lijn).

Je wordt zo gevoelig. Je pikt zoveel dingen op van mensen. Je weet waar ze diep van binnen zitten en welke intenties ze hebben. Het kan bedreigend voor ze zijn. Maar het is het allemaal waard – deze samenwerking tussen geest en lijn. Het duurde twee jaar, maar ontwaken is een permanent proces: het blijft doorzetten en werken – niet verslappen. Het is telkens weer met de hersenen naar deze lijn en dan gebeuren er weer wonderen.

Greetz,

GuidoFox – Evolve your Life!

Spiritual Life Coach

www.GuidoFox.nl