Communicate with me!

Do you want to purchase a service and / or do you have questions? I will contact you!

Spiritual Growth, Healing & Recovery

Iedereen is zoekende in het leven. Sommigen bewust - anderen onbewust. Iedereen is diep van binnen op zoek naar het Ene, naar het Zelf of naar het Onveranderlijke. Het diepe intrinsieke geluk in jezelf dat zorgt voor een ultiem vredig geluksgevoel. Je wilt in dat gevoel blijven – voor eeuwig.

Je leven wordt 'effortless' en alles om je heen valt stil. Je leeft met een warm gevoel van binnen en vanuit je open centrum. Je hele leven verandert naar een leven vol met langdurig geluk.

Het leven is een spiegel van je innerlijke Zelf. De liefde stroomt naar je toe – in allerlei vormen: romantisch, zakelijk en sociaal.

Het Zelf brengt je vanzelf naar je doel. Je hoeft je er alleen maar op af te stemmen en de signalen van de buitenwereld op te vangen.

In mijn coaching gaan we samen op zoek naar het Zelf - naar het Zijn en van daaruit gaan we spiritueel groeien, zodat jouw leven in allerlei opzichten het mooiste leven ooit wordt!

Leadership & Visionary

Heb je het als leidinggevende weleens meegemaakt? Je zit met je handen in het haar en je weet niet zo goed waar je als leidinggevende heen wilt. Je hebt geen inspiratie en visie voor echte langer termijn oplossingen.

Life Path, FLOW & Energy

Het levenspad dat je bewandelt kan een weerbarstig overlevingspad zijn die je weerhoudt om echt met bezinning, sprankeling, inspiratie, een heerlijke FLOW en innerlijke rust te gaan leven.

Love Relationships

De liefde kan een grote zoektocht voor je zijn in het leven. Een zoektocht die niet even gemakkelijk voor je kan verlopen. De liefde komt maar niet op je pad, je hebt er gewoon te weinig tijd voor of je kunt ook gekwetst zijn geweest in je verleden en daardoor sta je niet meer open voor de liefde. 


Phone Life Coaching

Iedereen heeft wel levensvragen. Of het nu gaat om problemen in je relatie, op het werk, met je studie of met je kinderen - iedereen heeft er mee te maken. Of heb je misschien last van somberheidsklachten en kom je er niet uit? In dit persoonlijke telefoongesprek kun je al je vragen in vertrouwen aan mij kwijt. We gaan samen toewerken naar concrete oplossingen voor je problemen. 

Everybody has life issues or questions. Whether it concerns problems in your relationship, at work or study, with your children, everybody knows about it. Or do you maybe suffer mentally or physically and you don't know how to get out? In this personal conversation you can leave all your questions in confidence by me. We will work together to find concrete solutions for your problems.

GuidoFox

About GuidoFox

Guido Gabriël Vos, Ph.D. (1988) is de oprichter en eigenaar van GuidoFox. Na het afronden van het Atheneum te Delft (2007), met als specialisatie Management & Organisatie, studeerde Guido General Economics & Business Economics (2011), Fiscal Policy Economics (2012) en Criminal Law (2013) aan de Erasmus University Rotterdam.