About GuidoFox

Guido Gabriël Vos, Ph.D. (1988) is de oprichter en eigenaar van GuidoFox. Na het afronden van het Atheneum te Delft (2007), met als specialisatie Management & Organisatie, studeerde Guido General Economics & Business Economics (2011), Fiscal Policy Economics (2012) en Criminal Law (2013) aan de Erasmus University Rotterdam. Guido is na zijn afstuderen binnen deze universiteit werkzaam geweest als promovendus en behaalde in 2015 op zijn 27ste de graad doctor met een proefschrift over corruptief handelen. Hij was daarnaast in die periode werkzaam in de strafadvocatuur en werkte daarna bij één van de grote internationale belastingadvieskantoren.

Hij kwam voor het eerst met coaching, motivatie en persoonlijke ontwikkeling van mensen in aanraking in de fitnessindustrie - waar hij in 2009 de sportopleidingen Fitnesstrainer A en B met succes afrondden. In 2017 behaalde hij vervolgens op het HBO de studies Professioneel Coaching en Relatiepsychologie. In 2018 behaalde Guido de befaamde internationale personal trainersopleiding NASM-CPT. 

Hij volgde de Jaaropleiding 'Grote denkers' aan The school of life in Amsterdam. Hij maakte daar in 40 colleges kennis met de belangrijkste denkers uit de westerse en oosterse filosofie, de politieke theorie, de sociologie, de psychologie en de kunst en literatuur.

Daarnaast volgde hij de Fundamentele Goedheid-serie bij Shambhala Meditation Center, zodat hij zich met nog meer aandacht voor de persoon en met helderheid van geest oplossingen kan bedenken voor de problemen waar coachees hem mee confronteren. 

In zijn vrije tijd leest Guido met enthousiasme over spiritualiteit, leiderschap, filosofie, zingeving, personal development en psychologie.

Guido legt zich toe op positieve transformatie van mensen en organisaties.

Werkervaring
2015 - 2017KPMG Meijburg & CO
2013 - 2015PhD Candidate (Erasmus School of Law) / PhD Thesis: ''De strijd der plichten''
2014 - 2015Hertoghs advocaten
2014Boekel - Advocaten en Notarissen
2011PriceWaterhouseCoopers (PWC)

   

    

Opleidingen  
2019 Cursus: Hoe Werkt Nederland?
2018 - 2019Fundamentele Goedheid serie, Shambhala Meditation Center
2018 - 2019Jaaropleiding: Grote Denkers, The School of Life
2017 - 2018                            
NASM-CPT (International Personal Trainer Certification) -  FIT NL
2017Relatiepsychologie, HBO Hogeschool NTI
2017Professioneel Coaching (één-op-één), HBO Hogeschool NTI
2017Half jaar opleiding: Politieke Masterclass VVD
2016 - 2017Landelijke politieke kadertrainingen VVD
2012 - 2013Master Rechtsgeleerdheid, Variant Strafrecht, Erasmus Universiteit Rotterdam
2011 - 2012Master Fiscale Economie, Erasmus Universiteit Rotterdam
2009 - 2010Fitnesstrainer B, Aerfit Opleidingen, erkend door OVDB/Calibris
2009 - 2010Fitnesstrainer A, Aerfit Opleidingen, erkend door OVDB/Calibris
2007 - 2011Bachelor Rechtsgeleerdheid, Erasmus Universiteit Rotterdam
2007 - 2011Bachelor Economie & Bedrijfseconomie, Erasmus Universiteit Rotterdam
2007 - 2011Bachelor Fiscale Economie, Erasmus Universiteit Rotterdam
2001 - 2007VWO, Christelijk Lyceum Delft (specialisatie Management & Organisatie)

Spiritual Growth, Healing & Recovery

Iedereen is zoekende in het leven. Sommigen bewust - anderen onbewust. Iedereen is diep van binnen op zoek naar het Ene, naar het Zelf of naar het Onveranderlijke. Het diepe intrinsieke geluk in jezelf dat zorgt voor een ultiem vredig geluksgevoel. Je wilt in dat gevoel blijven – voor eeuwig.

Je leven wordt 'effortless' en alles om je heen valt stil. Je leeft met een warm gevoel van binnen en vanuit je open centrum. Je hele leven verandert naar een leven vol met langdurig geluk.

Het leven is een spiegel van je innerlijke Zelf. De liefde stroomt naar je toe – in allerlei vormen: romantisch, zakelijk en sociaal.

Het Zelf brengt je vanzelf naar je doel. Je hoeft je er alleen maar op af te stemmen en de signalen van de buitenwereld op te vangen.

In mijn coaching gaan we samen op zoek naar het Zelf - naar het Zijn en van daaruit gaan we spiritueel groeien, zodat jouw leven in allerlei opzichten het mooiste leven ooit wordt!

Leadership & Visionary

Heb je het als leidinggevende weleens meegemaakt? Je zit met je handen in het haar en je weet niet zo goed waar je als leidinggevende heen wilt. Je hebt geen inspiratie en visie voor echte langer termijn oplossingen.

Life Path, FLOW & Energy

Het levenspad dat je bewandelt kan een weerbarstig overlevingspad zijn die je weerhoudt om echt met bezinning, sprankeling, inspiratie, een heerlijke FLOW en innerlijke rust te gaan leven.

Love Relationships

De liefde kan een grote zoektocht voor je zijn in het leven. Een zoektocht die niet even gemakkelijk voor je kan verlopen. De liefde komt maar niet op je pad, je hebt er gewoon te weinig tijd voor of je kunt ook gekwetst zijn geweest in je verleden en daardoor sta je niet meer open voor de liefde. 


Phone Life Coaching

Iedereen heeft wel levensvragen. Of het nu gaat om problemen in je relatie, op het werk, met je studie of met je kinderen - iedereen heeft er mee te maken. Of heb je misschien last van somberheidsklachten en kom je er niet uit? In dit persoonlijke telefoongesprek kun je al je vragen in vertrouwen aan mij kwijt. We gaan samen toewerken naar concrete oplossingen voor je problemen. 

Everybody has life issues or questions. Whether it concerns problems in your relationship, at work or study, with your children, everybody knows about it. Or do you maybe suffer mentally or physically and you don't know how to get out? In this personal conversation you can leave all your questions in confidence by me. We will work together to find concrete solutions for your problems.

Contact!

Wil je een dienst afnemen en/of heb je vragen? Bel of whatsapp gerust met (0031) (0)6 459 20 196 of vul het formulier in en ik neem naderhand contact met je op!

Do you want to purchase a service and / or do you have questions? Feel free to call or whatsapp with (0031) (0) 6 459 20 196 or email to GuidoFox@GuidoFox.nl or fill in the form below and I will contact you afterwards!