Open your Heart for Love in Daily Life / Spiritual Intimacy Tour!

De samenleving is sociaal cohesief verarmd: we leven eerder langs elkaar heen dan daadwerkelijk met elkaar. De mens is verleerd om een compliment te geven of een gesprek aan te knopen met de onbekende medemens. Wij zijn - als van nature sociaal wezen - niet meer in staat om ons daadwerkelijk sociaal te kunnen openen tegenover de onbekende buitenwereld. 

In mijn coaching gaan we op zoek naar liefdevol contact met het andere geslacht - gewoon overdag in de winkelstraten van Amsterdam -, zodat jij je sociaal leert te openen en je kwetsbaarheid durft te tonen. Dit contact zou kunnen uitmonden in een date, later in een tweede date, en weer later in een derde date en uiteindelijk wellicht in een relatie. 

Het in staat zijn tot het vrijuit delen van liefde kan worden gezien als een noodzakelijke stap voor verdere spirituele groei (Deida en Osho). 

* Barcelona, Milano, Budapest, Moscow and Kiev also available 

Guido schreef een boek over Social DayLove en het boek is via deze link te verkrijgen: 

SOCIAL DAYLOVE! ONTMOET ALS SINGLE MAN DE LEUKSTE VROUWEN GEWOON OVERDAG OP STRAAT! DE VERLEIDINGSDANS ONTRAFELD! SPIRITUALITEIT & SEKSUALITEIT IN VERBONDENHEID

YouTube Video's

Sid in gesprek met Willem en GuidoFox (Schrijver Social DayLove) over de Seksualiteit & Samenleving!

Social DayLove - De Verleidingsdans ontrafeld!