#182 - Borderline (BPS): zo herstel je van een relatie met een persoon met de borderline-persoonlijkheidsstoornis!

Hai GuidoFox hier! 

Gaaf dat je dit artikel leest! 

Een destructieve toxische relatie met een persoon met borderline is heftig en de verslaving en de woede kan zich nog lang na de relatie aanhouden: zie artikel #77 - Borderline en Relaties: als alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen…

Er zijn een aantal dingen die kunnen helpen om te herstellen van:

1) Coaching gericht op Healing & Recovery: diepere gesprekken die emotioneel 'ventilerend' werken, zodat alles kan worden verwerkt uit de relatie. Het is zinvol om deze activiteit te verrichten om zo de relatie te kunnen verwerken en weer (deels) zo te kunnen vergeten (schoon voor de toekomst).

2) Coaching gericht op Chakra-Activaties en Healing: Verlichting van de zeven chakra's: deze werken genezend op het verleden en geven een warm ecstatisch gevoel in het heden. Het zorgt ervoor dat er met meer compassie kan worden teruggekeken op de persoon met borderline en de relatie en dat je er de goede dingen aan kan blijven herinneren/leren.

3) Coaching gericht op dating: nieuwe seksuele (genezende) energieën opzoeken, zodat de seksuele verslaving met de persoon met borderline kan worden vergeten. Advies op het gebied van Social DayLove (het ontmoeten van vrouwen/mannen overdag) en Online Dating vergroot het aanbod aan leuke vrouwen/mannen en zo kan je geest zich meer richten op andere vrouwen/mannen/energieën.

Ik kan al deze vormen van coaching voor je aanbieden. 

In dit artikel wordt besproken of, en zo ja op welke wijze de borderline-stoornis is te behandelen en te genezen: #181 - Borderline (Borderline Personality Disorder / BPS) en Behandeling/Genezing: is het mogelijk?

Greetz,

GuidoFox - Evolve your Life!

Spiritual Life Coach

www.GuidoFox.nl