#228 - Het doorgeschoten populistisch-egalitarisme van Amalia!

Hai GuidoFox hier! Gaaf dat je dit artikel leest!

Daar stond ze dan: voor al de fotografen voor de ingang van het Universiteitsterrein van de UvA in Amsterdam – mijn lieve stad.

Ik had medelijden met de kroonprinses van het Koninkrijk der Nederlanden.

Het vermogen van het Koninklijk Huis wordt geschat op 1,2 miljard euro (Quote 500) en zij is een erfgename.

Deze feiten alleen al kunnen aanleiding geven tot jaloezie en scheve gezichten binnen de collegebanken (voorkeurspositie), onder andere doordat een gemiddelde student maar moet ploeteren om de maand te zien rond te komen.

Amalia heeft een enorme verantwoordelijkheid voor de toekomst voor Nederland, omdat zij – als uithangbord van Nederland in internationaal verband – miljoenenorders voor het bedrijfsleven kan binnenhalen en met haar ceremoniële rol ‘de boel een beetje leuk en bij elkaar kan houden’.

Het is mijn inziens beter voor haar (eveneens mentaal) en voor Nederland als zij in een afgeschermde setting 1-1 efficiënt studeert met de beste privécoaches (leiderschap + persoonlijke ontwikkeling), uitmuntende hoogleraren (de bekende algemene (overheids)beleidsterreinen), de beste filosofen – de socratissen, aristotelissen en plato’s van tegenwoordig – en dit wellicht met een paar goede vriendinnen samen.

Zij heeft een speciale functie en daar hoort dus ook een speciale educatie bij: een soort van prinsessen-opleiding.

Een 4-jarige opleiding binnen de toch al middelmatigheid van de hedendaagse Nederlandse universiteit is verloren energie voor haar en voor de toekomst van Nederland!

Greetz,

GuidoFox – Evolve your Life!

mr. dr. drs. G.G. Vos

Spiritual Life Coach

www.GuidoFox.nl