#235 - Mijd de spitstijden voor meer levensgeluk!

Hai GuidoFox hier! Gaaf dat je dit artikel leest!

Ik merk het continu aan mezelf: als de drukte en stress in mijn omgeving toenemen, trekt mij dat energetisch enorm naar beneden. Het zijn ongeveer de uren 8.00 – 9.00, 12.00 – 13.00 en 17.00 – 18.00. De mensen zijn dan gestrest – snel naar het werk – snel de lunch in de supermarkt halen – snel naar huis om te eten – het zijn deze momenten die je eigenlijk wilt mijden als je hoger wilt gaan in je spirituele levels: dump stress en lage spirituele levels uit je leven!

En ik weet het: mijn volgers zijn bijna altijd hoogsensititief en zijn daarom gevoelig voor sferen en energieën en deze stresssferen wil je gewoon uit je leven hebben. Als het niet anders kan, dan helaas – maar ik heb het hier gezegd en je bent je er nu wel bewust van ;)

Greetz,

GuidoFox – Evolve your Life!

Spiritual Life Coach

www.GuidoFox.nl