#38 - ​Spice-Up je relatie snel! Tips voor de man!

Hai GuidoFox hier! Gaaf dat je dit artikel leest!

Vrouwen hebben het bijzondere vermogen de kleine dingen des levens evenzeer te waarderen als de grote dingen. Dat is een voordeel voor ons mannen! 

We hoeven dus geen zorgen te maken om die dure auto voor haar eens aan te schaffen en geen dure parelkettinkjes in de PC hoofdstraat te kopen en we kunnen ook besparen op die dure reis naar de Malediven! 

Nee zonder dollen - waar het om gaat is dat vrouwen in een relatie veel uitingen van liefde nodig hebben om zich bemind te kunnen voelen. De kleine dingen kunnen daarbij het grote verschil maken!

‘Een vrouw beoordeelt ieder liefdesgeschenk, klein of groot, als opzichzelf staand: alles wordt gelijkelijk gewaardeerd’

Liefdestank

Vrouwen hebben een ‘liefdestank’, die lijkt op benzinetanks van auto’s (even naar de mannenwereld). Deze tank moet telkens weer worden bijgevuld anders heb je een constant chagrijnige vrouw op de bank en dit wil je natuurlijk pertinent als man uiteraard voorkomen. 

Een vrouw voelt zich bemind als de benzinetank vol zit. Ze zal dan jou als man ook meer gaan waarderen, bewonderen en accepteren! Zorg dus dat deze liefdestank van je vrouw vol zit. 

Hoe je dat kan doen lees je hieronder!

10 praktische direct uitvoerbare tips

1. Geef je vrouw onderverdeelde fysieke aandacht zonder seksuele bijbedoelingen zoals: een langdurige omhelzing en een lange zoen met aandacht. Probeer dit 3 keer per dag te doen (bijv. ochtend, avond en voor het slapen). Vertel daarbij dat je van haar houdt. Probeer dit natuurlijk wel gemeend te doen! 

2. Geef haar 20 minuten onderverdeelde aandacht en stel vragen vanuit belangstelling; luister, luister en luister in het remedium!

3. Geef haar spontaan bloemen, kadootje en complimentjes over haar uiterlijk.

4. Probeer als man niet constant haar problemen op te lossen, maar laat haar haar emoties ventileren. Dus ook als ze moe is en/of van streek. Op deze wijze kan de vrouw haar dieptepunt bereiken en geef je haar de mogelijkheid om uit haar emotionele dal te klimmen. Vrouwen zijn immers golven en mannen elastiekjes!

5. Plan een avond uit met haar (bios, theater, enz.). Dit zal ze fantastisch vinden. Vrouwen hebben een hekel aan haasten. Dus zorg dat alles ruim qua tijd is gepland!

6. Als man heb je vaak behoeften aan afzondering. De vrouw maakt zich dan vaak zorgen, aangezien als de vrouw afzondering zoekt er meestal iets verschrikkelijks met haar aan de hand is. Probeer als man te vertellen op een niet-verwijtende toon dat je wat rust nodig hebt en dat je weer bij haar terugkomt. Ze zal zich nu kunnen ontspannen - wat weer kan resulteren in meer intimiteit!

7. Neem leiding in het openbaar. Pak haar hand met een stevige grip. Laat de vrouw nooit lopen aan de kant van de straat. Geef haar meer aandacht dan anderen in het openbaar. Bescherm haar in het oerwoud en til altijd de boodschappen!

8. Als je kinderen hebt. Geef altijd voorrang aan haar en dan pas de kinderen.

9. Ga op hetzelfde tijdstip naar bed.

10. Laatste Foxtip! Behandel haar op de wijze toen je nog pril verliefd was op haar!

Greetz,

GuidoFox - Evolve your Life!

Spiritual Teacher, Life Coach and Political Influencer 

www.GuidoFox.nl