#180 - Krijg JONG kinderen! + Verschillende levensfases!

Hai GuidoFox hier!

Gaaf dat je dit artikel leest!

In navolging van het artikel – krijg JUIST al kinderen in de verliefdheidsfase – wordt in dit artikel ingegaan op leeftijd & kinderen krijgen!

Wij zijn in de Westerse wereld geconditioneerd om pas laat kinderen te krijgen (gemiddeld 28 – 34 jaar): mijn inziens tegen de natuur & gezondheid in.

Ik heb mij altijd verbaasd dat mijn ouders & de sociale omgeving (vrienden & kennissen) pas op latere leeftijd aan kinderen begonnen, terwijl mijn innerlijke wereld zij: jong kids krijgen in de verliefdheidsfase, want dan groeien we samen en persoonlijk weer snel verder door: we lijden aan chronisch uitstelgedrag. 

Het is evolutionair eveneens veel beter vanwege de jonge potente leeftijd – het sperma van de man & de vruchtbaarheid van de vrouw zijn subliem op jonge leeftijd: waarom benutten we juist deze waardevolle vruchtbare periode niet, terwijl zwanger worden na de dertig flink veel complicaties met zich meebrengt en moeilijker is te volbrengen (na langdurig samenzijn + leeftijd)? 

Daarbij zijn jonge mensen energetisch veel beter in staat om voor kinderen te zorgen: energielevel is hoog en dat wordt doorgegeven. De onderwijs-autoriteiten kunnen betijds zorgen voor de juiste opvoedingsscholing aan jonge mensen, die de kennis vanwege hun jonge leeftijd letterlijk snel opzuigen.

Ik zou zeggen tussen de 18 en 24 jaar – dat is een mooie leeftijd om zwanger/moeder en vader te worden. Je zou dan school en zwangerschap voor de vrouw kunnen combineren (online thuisscholing / boeken lezen en een paar colleges (3 dagen in de week) naar school (met opvang voor de kids op school en uitgebreide financiële gezinssupport van de overheid)) in plaats van nu veelal (parttime)werk en zwangerschap en een druk/hectisch gezinsleven op leeftijd. En de boyfriend heeft een werk/leer-leven, om voor de kost te zorgen (+ overheidssupport). Dit houdt hem ook van de straat, aangezien vroegtijdig in zijn leven gezinsverantwoordelijkheid wordt ingebracht.

Een maatschappelijk voordeel is dat vrouwen ook weer jong uit de kinderen zijn: ongeveer 20 + 16 jaar = 36 jaar (2 kids). Een vrouw kan zich – na de parttime-scholingsperiode van 20 tot 34 jaar (14 jaar! - wellicht later wat meer werk/verdienen als de kids ouder worden) zich volledig fulltime inzetten voor de maatschappij (36 tot +- 75 jaar) en haar ‘so called civilized’ persoonlijke carrière en ontwikkeling – of het moederschap in combinatie met scholing dat niet het geval is. De financiële bijdrage van de overheid in haar eerdere jaren kan ze nu terugbetalen via de belastingen als zij meer gaat werken en verdienen (budgettair-neutraal).

Elke individu voelt op een gegeven moment de behoefte om iets terug te doen voor de maatschappij. De maatschappij – als een soort moeder – heeft voor je gewaakt en gezorgd en je wilt daar iets voor doen. Na de maatschappijke fase begint de spirituele fase, en gaat een individu rond zijn 50ste opzoek naar het hogere, het goddelijke. Een later druk gezinsleven staat daaraan veelal in de weg.

Het is dus beter vanwege evolutionaire, maatschappelijke & welzijnsredenen om vroegtijdig te beginnen met kinderen.

Greetz,

GuidoFox – Evolve your Life!

Spiritual Life Coach

www.GuidoFox.nl