#231 - Maak je Whatsapp-lijst schoon en krijg zo meer rust in je hoofd!

Hai GuidoFox hier! Gaaf dat je dit artikel leest!

Al je vriendinnen/vrienden staan in je Whatsapp-lijst, maar sommigen app je helemaal niet meer of niet zo vaak.

Elke keer als je je Whatsapp-lijst weer opent en je scrolt kom je mentaal/emotioneel weer in contact met diegenen, terwijl het eigenlijk niet nodig is. Het is dus een ‘energetische weglek-constructie’.

Ikzelf heb ongeveer 5 mensen openstaan: de rest zoek ik wel weer op als ze nodig zijn. Zo houd ik mijn energie vrij voor diegene die me dierbaar zijn en kan ik me ook richten op nieuwe mensen die gaan komen.

En uiteraard: stap uit al die nutteloze groepsappen die je energie onnodig wegslurpen!

Greetz,

GuidoFox – Evolve your Life!

Spiritual Life Coach

www.GuidoFox.nl