#250 - Ga niet Speeddaten, maar Speed-Social DayLove-en!

Hai GuidoFox hier! Gaaf dat je dit artikel leest!

Daar zat ik aan een tafel met een high-quality-lady, terwijl de guys en girls één voor één binnendruppelden: een speed-date event. Ik dacht al – het is hier zo rustig ;)

Een café op de Amsterdamse Zuidas.

Met zenuwachtige gedragingen van zowel de vrouwen als de mannen – de overblijvertjes – werden de glazen alcohol snel weggewerkt.

Ze kregen die avond 5 kansen van 10 minuten! Of de levens ervan afhingen.

De nette gladgestreken streepjesoverhemden werden uit de kast getrokken, met de hoop dat dit enig effect zou hebben. Hetzelfde voor de sjieke galajurkjes.

De vrouwen waren allemaal vrij zwaarlijvig en vaak met een grote bril met een zwaar montuur op.

En de mannen hoorde ik bij het toilet het volgende tegen elkaar zeggen: ‘het is zo moeilijk om via Tinder of Online Dating een date te krijgen – het is niet doorheen te komen – dat ik dit maar eens probeer’

Ik wilde als datingcoach niet de zakelijke leiding verstoren om hier mijn kaartjes uit te delen, maar van binnen voelde ik me erg triest.

Met 1 sessie Social DayLove verander ik de levens van deze mannen compleet: 1 rondje maar op het nabijgelegen station Amsterdam Zuid en je hebt kansen en overvloed zat: nummers, dates, vervolgafspraken – met vrouwen van hoge kwaliteit.

De onbekendheid is hier de boosdoener.

Maar ook de luiheid om een datingcoach in te schakelen (‘dat heb ik toch niet nodig’) en het stigma: ‘een vrouw overdag aanspreken die je niet kent, dat doe je toch niet!’

Actie: het is de luiheid van de hedendaagse man – een beetje naar speedevent gaan, vooral geen expertise inschakelen, terwijl het aanspreken in clubs of overdag hooomaar – en weer lekker snel naar de bar vluchten, met je biertje

Tijd voor actie!

En oohja: koop mijn versierboek hier

Greetz,

GuidoFox – Evolve your Life!

Spiritual Deepening Coach

www.GuidoFox.nl