#311 - Naar een Prostituee gaan! Wel, Niet Doen of De Middenweg?

Hi GuidoFox hier! Gaaf dat je dit artikel leest ;)

In artikel #197 werd eerder beschreven dat volgens Jezus prostituees u voorgaan in het Koninkrijk Gods!

Het is één van de meest complexe en gevoelige levensvragen voor een man: wel of geen bezoekjes brengen aan een prostituee of prostituees. Het oudste beroep ter wereld mag binnen de levenswijsheid niet onbesproken blijven.

Vreemdgaan, gevoelens van schaamte, geloofsovertuigingen, maatschappelijke stigma’s, nervositeit en gebrek aan lef – zijn onder andere beweegredenen om af te zien van het lijfelijke – en wellicht ook emotionele (affectie) – genot dat een prostituee een man kan bezorgen.

Verslavingen, een tekort aan vrouwelijke aandacht, verveling, onbewuste losbandigheid, vluchtgedrag en ‘even stoom afblazen’ van de thuissituatie zijn redenen om op stelselmatige basis prostituees toe te laten in het leven van een man.

De verdiepende analyse wordt gemaakt als we deze ‘matrixmotieven’ ontstijgen en de datingcoaching invoegen.

Een vrijpartij met een prostituee speelt zich af binnen het tijdsbestek van het alpha-frame: intimiteit binnen ongeveer 45 á 90 minuten vanaf de eerste ontmoeting met een vrouw. Een man die het patroon van intimiteit met een vrouw (pas) vanaf 2> dates wilt doorbreken en zich lichamelijk en geestelijk sneller wilt leren openen (onderlinge verbondenheid), doet er verstandig aan om een paar keer te oefenen met een prostituee.

De energievelden van prostituees zijn – meestal – erg licht en heerlijk om aan te raken: deze seksuele energie (die ze gekregen heeft van de talloze aanrakingen) neemt een man weer mee naar andere vrouwen en verhoogd hij daarmee – los van de fysieke oefeningen – zijn aantrekkingskracht.

Seksuele variatie zorgt bij een man voor het zogenoemde ‘coolidge-effect’, een hernieuwde interesse in de bestaande partner, verfrissing van het energieveld en een verhoogde levensenergie de opeenvolgende dagen.

De Boeddha leerde ons De Middenweg (Majjhima Patipada): de weg die het midden houdt tussen enerzijds fysieke en emotionele genotzucht en anderzijds extreem ascetisme dat net zo destructief is.

Het levensadvies is aldus om een aantal keer per jaar tijd vrij te maken voor een mooie leuke dame van lichte zeden: YOLO!

Greetz,

GuidoFox – Evolve your Life!

Spiritual Life Coach

www.GuidoFox.nl