#84 - Alleen een Universele Identiteit kan ons nog verenigen en ons zelfvertrouwen herstellen!

Hai GuidoFox hier! Gaaf dat je dit artikel leest!

Vandaag: de Universele Identiteit

De spiritualiteit gaat uit van een Universele Identiteit. Wat is precies die identiteit?

Niets anders dan het ontdekken en vasthouden van de River of Bliss Consciousness – de spirituele lijn in het lichaam die loopt van het Spirituele Hart (2 cm rechts van de borstkast) horizontaal langs de andere twee naastgelegen Spirituele Harten en vervolgens door naar de Kroonchakra.

Osho noemt deze lijn ook wel Godlineness

Het vasthouden van deze lijn zorgt ervoor dat het bij een persoon van binnen warm gaat gloeien en degene heel kalm en rustig wordt. De lijn is extatisch geladen. Deze lijn kan door elk mens van welke afkomst dan ook worden gevonden (ongeveer binnen twee jaar van spirituele beoefening), zodat op grond van deze lijn een Universele Identiteit kan worden aangenomen.

Werkelijke verbinding tussen mensen is pas mogelijk als ze allebei deze lijn hebben gevonden (Tolle) en kan dus tot vereniging en verbinding in de samenleving leiden. Wie deze lijn kan vasthouden kan tegelijkertijd terugvallen op een hoog zelfbewust zelfvertrouwen, omdat hij in wezen dan pas beseft wie hij of zij werkelijk is – de diepere IK-identiteit (geen identiteitscrisis meer) (wij zijn onze lijn). De diepere IK-identiteit valt zo samen met de Universele Identiteit (Spiritual Oneness en Non-Duality).

Thanks for reading!

Greetz,

GuidoFox – Evolve your Life!

Spiritual Teacher, Life Coach and Political Influencer

www.GuidoFox.nl