#226 - De 7 Positieve ‘Side-Effects’ van Social DayLove!

Hai GuidoFox hier! Gaaf dat je dit artikel leest!

Het veelvuldig – als single of open-relatie man – aanspreken en ontmoeten van mooie vrouwen overdag op straat heeft niet alleen zijn voordelen in de slaapkamer ;)

De 7 positieve ‘Side-Effects’ van Social DayLove op een rij!

1. Je wordt verschrikkelijk goed met mensen

De vele interacties met meiden maken je ook socialer met mannen (we zijn allemaal energie). Je leert snel inschatten welk persoon chill is en welke niet (bij mannen vaak: met een agressieve seksueel-gefrustreerde inborst). Je leert de zogenoemde ‘face-readings’. Dit betekent het snel kunnen doorgronden van persoonlijkheden. Je sociale capaciteiten zullen drastisch toenemen, omdat je wel per Social DayLove-sessie 10 á 20 gesprekjes voert met nieuwe mensen. Reken maar uit: als je elke dag een ronde maakt zijn dat gemiddeld 15 x 30 = 450 gesprekjes per maand. Daar kan geen kroeg tegenop ;) Zo wordt je wel die sociale superster!

2. Je verbale (luister)kwaliteiten nemen drastisch toe

Ikzelf was zo slecht in formuleren en luisteren. Deze vaardigheden zijn drastisch verbeterd door de effecten van Social DayLove. Ik moest nu wel goed formuleren, omdat ik anders de dames niet kon krijgen. En ik moest nu wel secuur luisteren, omdat ik anders zo ook de dames niet kon krijgen. Social DayLove is dus een must voor mensen die willen werken aan hun verbale (luister)kwaliteiten.

3. Je mind wordt hergeprogrammeerd naar actiegerichtheid

We zijn in onze civilisatie platgegooid met leraren die dingen stonden uit te leggen op een bord en wij als kinderen/studenten maar braaf luisteren. Soms is dat goed, bij het uitleggen van een theorie bijvoorbeeld. Maar in de grote mensenwereld zijn andere vaardigheden veel belangrijker: actie ondernemen om zo bedrijven op te kunnen zetten! Scheppingskracht! Het enkel jarenlang – 8 jaar basisschool + 6 jaar middelbare school + 6 jaar universiteit = 20 jaar passieve conditionering – heeft ons als mens lui en passief gemaakt. Onze mind is dus geprogrammeerd op luisteren en zitten en aan het eind een overhoring krijgen of een examen maken. Social DayLove zorgt ervoor dat je wel actie moet nemen, omdat anders de dame allang weer is vertrokken. Deze actiegericht heeft effect op je mind en zo zie je dat veel gasten uit de zelfontwikkeling-scène een eigen onderneming starten (actie-mind).

4. Je gevoelsleven neemt met grote sprongen toe

De vele vrijpartijen met nieuwe mensen en aanrakingen tijdens de Social DayLove-ontmoetingen (hugs, handen schudden) zorgen ervoor dat je echt voelt wat er speelt bij iemand. Je inlevingsvermogen in andere personen neemt gigantisch toe. Op deze wijze kan je in het echte leven al bij voorbaat inspringen op situaties die waarschijnlijk moeilijk gaan worden voor bepaalde mensen. Ik kan eigenlijk alleen nog maar mannen serieus nemen die het met meer dan honderd vrouwen hebben gedaan in hun leven. Die hebben iets speciaals, iets chills, meer empathie, meer gevoel – dan de normale man van gemiddeld 7.

5. Je Social Awareness neemt flink toe

Ik weet precies wat er zich afspeelt in een bepaalde ruimte. Ik voel wat er speelt. Je leert met Social DayLove zo goed omgaan met ruimtes en mensen, waardoor je precies weet hoe jij je sociaal geaccepteerd kan gedragen: waar de grenzen liggen, etc. Ook in drukke mensenmassa’s weet je je haarfijn te redden, omdat je zelfs de looproutes van mensen al voelt aankomen.

6. Je leert snel keuzes maken

De vele vrouwen die je ziet wandelen, zorgen ervoor dat je snel een inschatting moet maken of je gaat of niet: de situatie leren inschatten. Je brein leert zo snel hoofd- en bijzaken te scheiden. Om een leider te worden is deze eigenschap van cruciaal belang. Leiders moeten over veel zaken beslissingen maken en deze eigenschap komt zo goed van pas.

7. Je bent nooit meer eenzaam

Eenzaamheid is een groot probleem binnen de maatschappij. Met de kwaliteiten van Social DayLove ben je instaat om altijd en overal een praatje met iemand aan te knopen en zo aan je broodnodige sociale contacten te kunnen komen!

Greetz,

GuidoFox – Evolve your Life!

Spiritual Life Coach

www.GuidoFox.nl