#194 - De Voice-rel, Epstein & Weinstein: onze samenleving is seksueel ‘suppressed’!

Hai GuidoFox hier! Gaaf dat je dit artikel leest!

We hebben allemaal wel de verschrikkelijke seksueel-overschrijdende gebeurtenissen uit de media kunnen afleiden: seksueel machtsmisbruik, minderjarigheid, maar vooral de onbeschaamde werkwijze van mannen jegens vrouwen toe.

De oorzaken van het gedrag blijven veelal bij de aard: ‘mannen moeten met hun poten van vrouwen afblijven’ en de oplossingen: ‘vrouwen moeten tijdig durven melden’.

Wat zijn de werkelijke oorzaken van dit perverse gedrag van mannen?

En zijn er ook oplossingen te vinden om deze grensoverschrijdende gedragingen te kunnen voorkomen?

Oorzaken:

1. De huidige maatschappelijke conditionering is nog steeds seksueel (en emotioneel) monogaam binnen een relatie. Dit zorgt voor seksuele opkroppingen en frustraties, die zich niet kunnen uiten, voor zowel mannen als vrouwen. Monogamie druist in tegen de natuur en zo ook tegen ons geestelijk en lichamelijk welzijn. Deze opkroppingen en frustraties kunnen leiden tot seksueel pervers gedrag: het aangaan of toenadering zoeken van gemeenschap met minderjarigen en/of seksueel grensoverschrijdend gedrag vertonen op de werkvloer (eveneens uit seksuele verveling!).

2. De monogame conditionering heeft ervoor gezorgd dat zowel mannen als vrouwen onvoldoende hebben geëxperimenteerd in de jeugdjaren en zo veelal in een ongelukkige (eerste of tweede) relatie terechtkomen (co-dependent (destructive) relationships). Deze destructie (frustratie & zoeken naar afleiding) kan eveneens leiden tot seksueel pervers gedrag en/of seksueel grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer.

3. De vroegtijdige monogame conditionering (weinig ervaring) heeft als effect dat mannen beperkt zijn in hun sociale capaciteiten met vrouwen (versierskills) en zo via slinkse/perfide/trieste (en vooral onhandige) wijze aan seksuele intimiteit proberen te komen.

Oplossingen:

1. In de opvoeding van kinderen & jong volwassenen is het raadzaam om hun de vrijheid te geven om te kunnen experimenteren, ervaringen op te doen en liefde te kunnen delen met wie zij willen.

2. De relatie altijd een open karakter te laten hebben, zodat er geen suppressies en perversies kunnen ontstaan: iedereen is seksueel (en emotioneel) vrij en grijpt niet in in iemand anders seksuele identiteit.

3. Het is raadzaam om als man te investeren in een datingcoach om vrouwen zo beter te kunnen begrijpen. Dit leidt niet alleen maar tot een breder aanbod van vrouwelijk schoon - en mannen worden zo rustiger & kalmer -, maar uiteindelijk ook tot betere liefdesrelaties.

4. Het is raadzaam om als man overdag op straat (Social DayLove) de leukste vrouwen te ontmoeten, zodat de kleine sociale (werk)dynamieken en haar risico op machtsmisbruik en ego-mannen-concurrentie (werk-destructie) zo kan worden vermeden.

Greetz,

GuidoFox – Evolve your Life!

mr. dr. drs. G.G. Vos

Spiritual Life Coach

www.GuidoFox.nl