​#85 - De wens naar (financiële) vrijheid is een wens naar Spirituele Groei!

Hai GuidoFox hier! Gaaf dat je dit artikel leest!

De hele wereld snakt naar vrijheid: iedereen wil vrij zijn en doen waar hij of zij zelf zin in heeft. Passiecoaches zijn niet meer aan te slepen en iedereen is bijna ZZP-er – en terecht. De mens is zich aan het loswurmen van de traditionele werknemer-werkgever relatie om zo de vrijheid tegemoet te kunnen treden en ook om zo veel meer te kunnen leren (afwisseling in leer- en sociale dynamieken). Coaches die mensen begeleiden naar financiële vrijheid zijn eveneens niet meer op één hand te tellen: de mens snakt naar financiële vrijheid om zijn of haar leven in te richten op zijn of haar manier.

Wat is er aan de hand? 

Waar komt eigenlijk die hang naar (financiële) vrijheid vandaan?

De onderliggende wens naar vrijheid is er één van Spirituele Groei – alleen als je vrij bent kan een mens spiritueel groeien. Onze ziel wil ‘automatisch’ Verlicht raken en dus snakt de mens naar vrijheid en de tijdsperiode waar wij in leven is daar zeer gunstig voor (geen oorlog en veel ontwikkelingskansen). 

De mens wil zich in vrijheid in wezen loswurmen van andere mensen om zo los te kunnen komen van lagere en gemiddelde spirituele bewustzijnslevels. Alleen als het energieveld van een persoon genoeg ruimte krijgt, kan degene spiritueel groeien – anders blijft degene ‘vastzitten’ in het lagere en gemiddelde. Jezus en Boeddha leefden allebei ongeveer zes jaar in ‘eenzaamheid’ om zo hun energieveld ruimte te kunnen geven voor spirituele groei.

De belangrijkste les: de hang naar vrijheid is een wens naar onderliggende spirituele groei. En alleen als je Verlicht raakt ben je ultiem vrij ;)  

Thanks for reading!

Greetz,

GuidoFox – Evolve your Life!

Spiritual Teacher, Life Coach and Political Influencer

www.GuidoFox.nl