#176 - Krijg JUIST al kinderen in de verliefdheidsfase!

Hai GuidoFox hier!

Gaaf dat je dit artikel leest!

De verliefdheidfase – tussen ongeveer 1 maand na de ontmoeting en 1.5 jaar – is er niets voor niets.

Deze tijd is vanuit de evolutionaire natuurlijke principes bedoeld om er voor elkaar te zijn en zorgt voor de nodige binding om gezond en liefdevol de vrouw door haar zwangerschapsperiode te begeleiden en de eerste maanden geborgenheid en veiligheid te bieden voor haar geboren kroost. De verliefdheidsfase levert daarbij enorm veel energie op voor beide partners om dit proces zo goed mogelijk te kunnen volbrengen.

De meeste stellen krijgen pas later kinderen zoals ‘society dictates’: ‘elkaar eerst goed leren kennen’ – is dan het motto (rationalization), maar vanuit energetisch spiritueel oogpunt – ‘kent men elkaar al / voelt men elkaar al’ – én weet men ook wat men diep van binnen van elkaar wilt: elk uitstel van kinderen krijgen is dan gebaseerd op angst (bijv: angst voor verlating / financiële onzekerheid / oordelen van de buitenwereld (‘je kent elkaar pas net’)).

Ik zie veel koppels pas later aan kinderen beginnen als hoop dat de relatie ‘dan beter zou worden’, terwijl ook het ‘frame’ – geen kinderen krijgen vanaf het begin – zo dient te moeten worden doorbroken.

Eveneens kan het een destructieve rol van betekenis spelen dat hoogstwaarschijnlijk de vrouwelijke partner voor de mannelijke partner ‘als een soort kind’ is gaan zorgen (vrouwen willen van nature verzorgen).

De ontstane ‘broer-zus-relatie’ staat zo ‘op het spel’ als de eerste kinderen worden geboren (frame-break). En dan gaat juist de relatie slechter omdat dit ‘frame’ ook dient te moeten worden doorbroken: de vrouwelijke partner concentreert zich nagenoeg volledig op de opvoeding van de kinderen en niet zozeer meer op haar man.

De liefde tussen koppels gaat ook vaak over na de verliefheidsfase, waardoor men helemaal niet meer toekomt aan de eerdere kinderwensen en men weer helemaal met een nieuwe partner opnieuw moet beginnen.

Daarom.

Als men kinderen wilt, zorg dan voor een duidelijk ‘start-frame’ en maak deze intenties vroegtijdig (niet op de eerste dates natuurlijk / luchtigheid) duidelijk aan elkaar – dat zwanger worden in de verliefdheidsfase het mooiste (en natuurlijkste) is dat er is – zodat jullie beiden je daarop kunnen afstemmen. En als het goed voelt, gewoon gaan (take the risk)!

Greetz,

GuidoFox – Evolve your Life!

Spiritual Life Coach

www.GuidoFox.nl