#230 - Stap uit je verslavende Instagram Realiteit!

Hai GuidoFox hier! Gaaf dat je dit artikel leest!

Ik kom het maar al te vaak tegen: alles moet gefotografeerd worden, elk plaatje moet in de perfectie worden geschoten, elk haartje moet goed zitten en op elke hoek van de straat moet een filmpje worden geschoten.

Het leven delen, zodat iedereen weet dat ik interessant ben – dat ik erbij hoor – dat het leven zogenaamd voor je zin heeft. De instagrammind is een verstikkende en egocentrische als het een daadwerkelijke verslaving wordt – en overal waar te voor staat is natuurlijk niet goed.

De instagrammind vertelt je constant: ‘moet ik hier een foto/filmpje van maken’, ‘moet ik dit wel delen’, ‘wat zouden mijn vrienden/vriendinnen/volgers hiervan vinden’. Deze mindtriggering is een gevaarlijke verslaving, omdat je niet meer vanuit de werkelijke ervaring – het waarderen van de ECHTE realiteit – gaat leven: een andere (digitale) realiteit dus.

Als je een bedrijf hebt en je moet iets promoten (Life Coaching), dan okay right! Maar als je verder niets doet en je bent gewoon een student of werknemer: waarom zou je er dan zoveel tijd insteken? Totaal overbodig!

Lees liever een ECHT goed boek of geniet volledig van de ECHTE natuur of ga lekker ECHT op stap!

Greetz,

GuidoFox – Evolve your Life!

Spiritual Life Coach

www.GuidoFox.nl