#40 - Verbeter drastisch je relatie! Laat je als man niet verleiden om alle problemen van je vrouw op te lossen!

Hai GuidoFox hier! Gaaf dat je dit artikel leest!

Dit klinkt tegenstrijdig, maar dit is een relatiewaarheid als een koe: verbeter drastisch je relatie, dus los niet alle problemen van je vrouw op!

‘Een man is heel tevreden als hij een probleem tot in de kleinste details kan oplossen en een vrouw als zij uitvoerig over haar problemen kan praten’

Mannen zijn van nature echte probleemoplossers. We denken vaak in patronen en structuren: we zijn rationeel van aard. De man denkt dus van nature liefde te kunnen geven door het oplossen van problemen waar de vrouw in kwestie mee aankomt.

De vrouw is echter van nature emotioneel van aard is. Dit betekent meer specifiek dat haar gevoel van eigenwaarde veelal afhangt van haar gevoelens.

Indien je dus telkens met een oplossing komt als man, vat de vrouw dit op dat je haar gevoelens niet serieus neemt. De vrouw wil op dat moment enkel medeleven voor haar problemen en heeft geen behoefte aan oplossingen. Dus luisteren, luisteren en luisteren naar haar is het credo.

‘Vaak wil een vrouw alleen maar haar gevoelens uiten over de dag; haar man wil haar helpen en onderbreekt haar steeds met een niet-aflatende stroom oplossingen voor haar problemen’

Nu je beseft dat de oplossingen die je naar voren brengt niet het onderdeel zijn van het probleem maar het ansich aankomen draven met oplossingen, hoef je je als man niet persoonlijk aangevallen te voelen op de inhoud van je geweldige oplossing.

Probeer het eens uit voor een week! Je zult merken dat als ze haar emoties bij je kan ventileren ze je na afloop van deze emotionele bui ze je weer volledig met alle liefde in je armen neemt. Ze is dan ook weer rustig geworden en is dan in staat om zelf haar problemen weer op te lossen!

Greetz,

GuidoFox - Evolve your Life!

Spiritual Teacher, Life Coach and Political Influencer 

www.GuidoFox.nl